Aktualności

Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym

23.01.2023 2019

Autor: Anna Maksymiuk

2019_ukiewicz-sobczak_w_et_al.jpgSKŁADNIKI ŻYWNOŚCI W UJĘCIU PROZDROWOTNYM

 
Autorzy: Wioletta Żukiewicz-Sobczak, Paweł Sobczak, Marcin Weiner
 
ISBN: 978-83-64881-49-7
 
Cena: 22,00 zł (wersja papierowa)
 

 

 

 

Pliki do pobrania

flagi.png

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 "Uczelnia dostępna dla wszystkich, numer POWR 03.0500-00-A050/20

O projekcie

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce oraz o naszej polityce prywatności. 
Czytaj więcej